Onze aanpak

Ondernemen is niet iets wat statisch is waardoor het verzekeringspakket evenmin statisch moet zijn. Gipon BV speelt hierop in door periodiek uw verzekeringspakket te toetsen aan de praktijk van alle dag. Dat betekent dat wij uw verzekeringspakket doorlopend up to date houden en in overeenstemming brengen met de laatste ontwikkelingen van uw bedrijf. Maar dat betekent ook dat wij doorlopend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt, waardoor prijs en voorwaarden eveneens getoetst worden aan de laatste ontwikkelingen binnen de verzekeringsmarkt.

Beheer

Wij leveren niet alleen maatwerk dat resulteert in perfect en op uw wensen aansluitende verzekeringen. Bij schaden zullen wij voor de begeleiding zorgdragen en daarbij pro actief adviseren. Vanzelfsprekend is daarbij een goede communicatie met u als klant van groot belang en vaak doorslaggevend bij het uiteindelijke resultaat of de claim succesvol kan worden verhaald onder de verzekering.

Analyse

Mocht u nog geen relatie zijn van Gipon BV dan zullen wij graag uw verzekeringspakket analyseren en beoordelen of deze de toets van kritiek kan doorstaan. Onafhankelijk en helder zullen wij weergeven wat onze bevindingen zijn. Hiaten in dekkingen worden vastgelegd. Premies en eigen risico’s getoetst. Condities gecontroleerd. In een kort intake gesprek kunnen wij u onze gehele aanpak verder toelichten.

Neem contact met ons op