Referenties

Anamet

Anamet Europe BV

is als dochter bedrijf van het Amerikaanse Anamet Inc. gevestigd in Amsterdam. Zij zijn specialist op het gebied van flexibele slangen voor zowel het transport van vloeistoffen en gassen als voor de bescherming van elektrische kabels en bieden dit specialisme wereldwijd aan. Al 65 jaar leveren zij flexibele beschermslangsystemen voor de staalindustrie, energiesector, machinebouw, auto-industrie, olie- en gassector, voedingsmiddelenindustrie en het leger. Deze ervaring heeft hun gemaakt tot specialist op het gebied van flexibele slangsystemen.

Lees meer

CHESS PT_a

Chess

Is een design & development centrum met kerncompetenties in hardware en software. Chess neemt de operationele verantwoordelijkheid van de elektronische producten en systemen welke bij hun worden ontwikkeld. Dit ontwerp- en ontwikkelcentrum is ondergebracht in een drietal werkmaatschappijen t.w. Chess eT, Chess iT en Chess pT.

Lees meer

Dimetra

Dimetra Holland BV

Deze transportonderneming is met hun ca. 43 transportcombinaties gespecialiseerd in groepagevervoer van en naar Zwitserland. Geconditioneerde palletzendingen maar ook gevaarlijke stoffen kunnen veilig worden getransporteerd door Dimetra Holland BV. Dankzij het B3 alarmsysteem kunnen zij ook diefstalgevoelige producten vervoeren. Al deze techniek is weinig waard, zonder de ervaring en betrokkenheid van hun chauffeurs.

Lees meer

ubbink

Ubbink Garden BV

Is als onderdeel van de internationale Outside Living Industries Group actief op het gebied van vijver-, tuinproducten, en zwembaden. Ubbink Garden BV is een groothandel en levert haar producten aan vele tuincentra, bouwmarkten, hoveniers en tuinspecialisten in Europa. Door voorop te lopen met innovatieve oplossingen en kwalitatieve productverbeteringen bieden zij de tuinliefhebber een optimale beleving van de tuin- en vijverhobby.

Lees meer

wolfswinkel

Van Wolfswinkel Reiniging BV

Met hun ca. 60 voertuigen gespecialiseerd in het reinigen van alle oppervlakten van parkeergarage tot luchthaven, van snelweg tot fietspad. Daarnaast houd men zich ook bezig met huisvuilinzameling, straatkolkenreiniging en verhuur van containers. Al hun materiaal kunnen zij flexibel inzetten voor elke toepassing. Uniek is hun pas aangeschafte wegdekdroger (Surfacejet) die een zeer grote hoeveelheid zeer warme lucht produceert met een capaciteit van 7-10 m³ lucht/450°/sec en is daarmee de krachtigste wegdroger van Nederland.

Lees meer