Onze dienstverlening is gericht op het aangaan en onderhouden van een (langdurige) relatie. Daarbij streven wij er naar om tot een totaal relatie te komen. Dit verschaft u meer inzicht en werkt bovendien het meest efficiënt en vermijdt het steeds weer opnieuw verstrekken van uitvoerige informatie.
In hoofdlijnen kunt u op drie verschillende wijzen van onze diensten gebruik maken:

Beheer

Bij het beheer van de verzekeringen wordt niet alleen gelet op een vlotte administratieve afwikkeling maar ook op het actueel houden van uw verzekeringen.
Lees meer over onze werkwijze

 

Een verzekering afsluiten

Het afsluiten van een passende verzekering vereist veel vakkennis en een gedegen inzicht in wat uw wensen zijn. Daarom zijn onze lijnen binnen kantoor kort en persoonlijk, waardoor direct door een vakman gereageerd kan worden op de vraagstelling. Zo komt het dat snel de juiste gegevens worden verwerkt tot een doelgerichte offerte. Bij het aan gaan van een nieuwe relatie heeft het onze voorkeur altijd een korte persoonlijke kennismaking te regelen, waardoor meer achtergrond kan worden verstrekt over onze werkwijze.
Lees meer over onze werkwijze

 

Een analyse van u huidige verzekeringspakket

U heeft al vele verzekeringen her en der lopen maar heeft daar geen of onvoldoende inzicht in. Gipon BV zal u graag inzicht verschaffen en u inhoudelijk adviseren.
Lees meer over onze werkwijze

 

 
Een second opinion

U twijfelt over een verzekeringsoplossing. Wij kunnen voor u een tender uitschrijven waardoor u inzicht verkrijgt wat de markt u zou kunnen bieden, zodat helderheid ontstaat over de verschillende mogelijkheden.
Lees meer over onze werkwijze